Skip links

El centre

La puresa

de les ensenyances

Anahata ioga és un estudi de ioga i ayurveda on pots practicar Kundalini o/i Hatha ioga. Transmetem el ioga seguint  la puresa de les ensenyances d’aquestes pràctiques ancestrals. El ioga i l’ayurveda des dels seus orígens a l’Índia sempre han anat de la mà. Per això a Anahata yoga disposem d’una consulta d’ayurveda on oferim una àmplia varietat de tractaments ayurvèdics per resoldre problemes de salut o per fer recomanacions d’estil de vida per millorar i potenciar la teva salut.

classe-ioga-martorell

ESPAI

Harmoniós

L’estudi Anahata yoga és un espai cuidat i harmoniós perquè la pràctica del ioga i la consulta ayurvèdica siguin moments de relax i de benestar pels teus sentits.

la meva

trajectòria

Em dic Marc Llopart i sóc el fundador del centre Anahata Yoga. Dedicar-me al ioga i a l’equilibri de la salut, no estava en els meus objectius en els meus anys d’estudiant. De fet, vaig cursar la carrera d’econòmiques i empresarials i vaig treballar en diferents camps, des de l’auditoria passant per departaments financers de diferents empreses.

Ràpidament però, em vaig adonar que aquest estil de vida no em feia feliç i que m’anava desvitalitzant a poc a poc. Quan tenia 25 anys vaig decidir fer un punt i a part i vaig marxar a viure a Anglaterra. Va ser un viatge interior, d’autoconeixement i de retrobament amb mi mateix.

Quan vaig tornar a Barcelona, l’any 2007, vaig començar la formació de Kundalini ioga i posteriorment aprendria també el sistema de sanació iòguic d’aquesta tradició anomenat Sat Nam Rasayan.

Després d’haver col·laborat en diferents centres com a professor de ioga, l’any 2011 vaig crear l’estudi i el projecte Anahata yoga a Martorell on actualment imparteixo classes de Hatha ioga, Kundalini ioga i teràpies d’ayurveda.

Després d’obrir Anahata yoga, inicio els estudis d’ayurveda i curso un Màster de tres anys en Ayurveda de la Universitat de Barcelona amb estades a l’Índia els mesos d’agost del 2016 i 2017 al centre de ioga i ayurveda Patanjali Yogpeeth.

El setembre de 2017 finalitzo els estudis d’ayurveda i tot just comença el que crec que juntament amb el ioga és un sistema i filosofia de vida per desenvolupar el potencial de salut i felicitat plena. A Anahata yoga puc ajudar a totes les persones interessades en la seva transformació i evolució.

Coneixes les nostres teràpies d'ayurveda?

Veure teràpies

Coneixes les nostres teràpies d'ayurveda?

Veure teràpies
Return to top of page