Skip links

Ioga

Què és el ioga?

El Ioga és un conjunt de tècniques i pràctiques que tenen com a finalitat purificar i refinar l’ésser humà a nivell físic, energètic i mental per despertar i actualitzar un estat natural de ser per sentir-nos profundament connectats i amb harmonia amb nosaltres mateixos amb el moment present i amb la vida.

La millora de la salut és una de les conseqüències de practicar ioga. El cos físic comença a desenvolupar més flexibilitat i força, es vitalitzen i reforcen els teixits i òrgans del nostre cos, així com tots els sistemes del cos, especialment el sistema nerviós que canvia progressivament a un estat de coherència i vitalitat, la ment progressivament es torna més serena i clara, en un estat natural d’autocontentament.

A Anahata yoga

Oferim dos tipus de ioga

kundalini-anahata-martorell

KUNDALINI IOGA

yoga-kundalini-martorell

HATHA IOGA

kundalini-martorell

INFORMA-TE'N

Kundalini ioga

El Kundalini ioga és la tecnologia per despertar la consciència i el potencial creatiu de l’ésser humà. En el moment que comencem a practicar Kundalini ioga passem gradualment de la identificació amb la ment i els seus patrons limitats i programes subconscients a un estat de presència i del ser original, el qual es considera la culminació de la vida de l’ésser humà.

Kundalini ioga és una de les formes més antigues de ioga. Va arribar a occident a través del mestre yogui Bhajan l’any 1969. Fins llavors havia estat un ioga secret reservat a petites minories a l’Índia i al Tibet pel seu gran poder de transformació i per la rapidesa dels seus efectes.

Com són les classes de Kundalini ioga?

A les classes de Kundalini ioga seguim les ensenyances del yogui Bhajan. Iniciem les classes amb un escalfament per preparar-nos per fer una kriya de kundalini ioga (sèrie d’exercicis que poden incloure exercicis dinàmics, asanes, exercicis de respiració, mantres), després continuem amb una relaxació conscient i finalment, amb un espai de meditació.

La pràctica del kundalini ioga és una experiència que va més enllà dels beneficis que puguem tenir a nivell físic i mental. Ens porta a connectar amb l’espai sagrat de l’ànima.

Hatha ioga

El Hatha ioga és el ioga de la força, la purificació i l’harmonia del cos. Sovint s’anomena el ioga físic perquè utiliza diferents tècniques que permeten harmonitzar el cos i la ment.
Per equilibrar el sistema cos-ment, el Hatha ioga utilitza tècniques com asanes (postures físiques) i Pranayames (tècniques de respiració) que aniran purificant el cos equilibrant tots els nostres sistemes, nerviós, glandular, digestiu… amb el resultat de la salut i benestar del cos i la ment.

Com són les classes de Hatha ioga?

Les classes de Hatha ioga alternen pràctiques més suaus de seqüències i postures coordinades sempre amb la respiració amb sèries més dinàmiques i vigoritzants, un entrenament complet pel cos i la ment per aconseguir el benestar intern que ens brinda la pràctica del ioga.

Posem-nos en contacte

Informació

Si necessites més informació sobre les classes o vols apuntar-te a algun curs, no dubtis en escriure’ns. També pots visitar l’escola a trucar el telèfon.

  captcha

  Vols veure quins horaris
  i tarifes tenim?

  Veure tarifes

  Vols veure quins horaris i tarifes tenim?

  Veure tarifes
  Return to top of page